Hans Sydow

Hans Sydow er uddannet cand. musicae i musikformidling fra Syddansk Musikkonservatorium med speciale i elektronisk komposition. Hans har været selvstændig komponist og kulturformidler i mere end 20 år. Udover at producere musikalske genfortællinger af historisk, egnspecifikt eller kulturelt materiale, afholder Hans Sydow foredrag og workshops for både børn, unge og voksne.
Hans Sydow er født 26. februar 1968 i Billund. Gift med grafisk designer Christina Ann Sydow og far til Carl, Asta og Clara.
Hans Sydow startede elektronmusik-uddannelsen på Esbjerg Musikkonservatorium, spiller kirkeorgel og er tidligere gardist i Legoland-garden.
Komplet curriculum vitae kan læses her.

Museumsinspektør Kamilla Hjortkjær /
Greve Museum:

»De lydinstallationer, som Hans har været med til at udvikle kan stadig opleves på hhv. Greve Museum og Mosede Fort, hvilket jeg håber kan være et klart vidne om den høje kvalitet af Hans’ arbejde«.

Peter Christensen Teilmann:

»Hans Sydows lydkunst og hans evne til at formidle den og bringe den i virkelighedskontakt med vidt forskellige grupper, miljøer og institutioner er diskret og distinkt. Hans arbejde – og ham selv med – er båret af historisk empati og moderne gehør, af finesse og sindig humor. Han kan få avantgardemusik og 'æ synnejysk sproch' til at stemme i med hinanden – og os andre til at standse op og lægge ører til. Det er en sjælden kunst!«.

Projektleder Karen Andersen /
Define Festival
:

»Det har altid været behageligt at samarbejde med Hans. Han er præcis og velformuleret om sine intentioner og har samtdig smidig forståelse for samarbejdspartnerens vilkår, så arbejdet lykkes for alle. Hans’ stille og finurlige facon åbner lydhørhed hos publikum, så der straks opstår interesse og engagement. Forberedelse og involvering af de medvirkende kunstnere OG publikum har altid været imponerende grundig. Det er sket på baggrund af en enorm viden om det stof, Hans har valgt at bearbejde og formidle. Formen i projekterne er altid kreativ og kunstnerisk smagfuld«